Бојић: Легализовати имовину избјеглицама

Кандидат СДС-а за градоначелника Приједора Борислав Бојић изјавио је да ова странка намјерава омогућити легализацију имовине додијељене избјеглим и расељеним Србима, који су након рата настањени на подручју овог града. "Несхватљиво је да локална власт у Приједору већ 12 година држи тај проблем неријешеним, а ријеч је о цијелим насељима и дијеловима града гдје су […]

петак, септембар 21, 2012 / 13:47

Кандидат СДС-а за градоначелника Приједора Борислав Бојић изјавио је да ова странка намјерава омогућити легализацију имовине додијељене избјеглим и расељеним Србима, који су након рата настањени на подручју овог града.

"Несхватљиво је да локална власт у Приједору већ 12 година држи тај проблем неријешеним, а ријеч је о цијелим насељима и дијеловима града гдје су избјеглицама и расељеним лицима додијељени плацеви на којима су градили куће", рекао је Бојић синоћ на трибини СДС-а у Мјесној заједници Нова Орловача – Врбице код Приједора.

Он је подсјетио да куће ни до данас нису формално – правно у власништву тих људи и да они њима не могу располагати ни приликом подизања кредита нити на било који други начин.

Према његовим ријечима, инфраструктура и запошљавање су кључни приоритети који се морају рјешавати у граду на Сани.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *