Бијељина: Подијељена признања поводом дана града

Поводом Дана града у Бијељини је вечерас одржана свечана сједница Скупштине на којој је златна медаља „Кнез Иво од Семберије“ додијељено метало-прерађивачком предузећу „Елвако“ за посебна достигнућа у привреди. Ово високо друштвено признање добио је и Ветеринарски завод "Теолаб". Дан града обиљежава се као знак сјећања на ослобођење Бијељине од фашистичке окупације у Другом свјетском […]

уторак, септембар 25, 2012 / 09:11

Поводом Дана града у Бијељини је вечерас одржана свечана сједница Скупштине на којој је златна медаља „Кнез Иво од Семберије“ додијељено метало-прерађивачком предузећу „Елвако“ за посебна достигнућа у привреди.

Ово високо друштвено признање добио је и Ветеринарски завод "Теолаб".

Дан града обиљежава се као знак сјећања на ослобођење Бијељине од фашистичке окупације у Другом свјетском рату.

Сребрна медаља „Филип Вишњић“ за допринос у области културе додијељена је Дубравки Живковић за успјешан рад у Народној библиотеци у Бијељини, која је и главни уредник новина "Ехо тишина" и предсједница Савеза глувих и наглувих Републике Српске.

Удружење грађана "Сарајевско поље" из Дворова овогодишњи је добитник бронзане медаље "Филип Вишњић" за допринос очувању традиције.

Златну значку града за успјехе у области образовања и спорта добили су Удружење за промоцију и образовање „Отахарин“, Фудбалски клуб „Радник“, Кошаркашки клуб „Радник“ и Рукометни клуб „Бијељина“ који су се пласирали у Премијер лигу, Теквондо клуб „Сокол“ који је освојио првенство БиХ и Јусуф Трбић за промоцију културе Бошњака у Бијељини.

Сребрну значку града добио је професор Мехмедалија Гутић из Јање за организовање хуманитарних акција за помоћ повратницима, Фудбалски клуб „Коридор“ и Фудбалски клуб „Академац“ за развој и афирмацију спорта.
 0 КОМЕНТАРА

  1. apolo, 25.09.2012. 10:01:14

    Хехехе…бобаре, кога би ти одликово? Од кад сте то ви снсд-овце преузеле националистичку реторику и позицију?
    Којим својим дјелом сте доказали тај ваш ничим оправдан „национализам“?
    Да ли је то сачињено само у пљувању по Мићићу и СДС у Бијељини, у вашем маниру? Мићићу су и становници Јање дио градоначелничке одговорности, а ви и ваш министар мали МУУУУ ни пољопривреднике Семберије неће да ослободи од даџбина због катастрофалне суше, без обзира да ли су Срби?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *