БХ Телеком Премијер лига: Реми Борца и Челика

Неколико дербија одиграно је у шестом колу БХ Телеком Премијер лиге, а један од њих био је и онај у Зеници између Челика и Борца на стадиону Билино Поље. Синоћња утакмица била је прилика за обје екипе да се тргну и евентуалном побједом се примакну ка врху. Но, на крају су се и једни и […]

недеља, септембар 16, 2012 / 12:37

Неколико дербија одиграно је у шестом колу БХ Телеком Премијер лиге, а један од њих био је и онај у Зеници између Челика и Борца на стадиону Билино Поље.

Синоћња утакмица била је прилика за обје екипе да се тргну и евентуалном побједом се примакну ка врху. Но, на крају су се и једни и други задовољили са по једним бодом, што је можда и најреалнији исход ове утакмице.

Челик је запријетио преко Бараћа, али Авдукић није морао реаговати. Узвратили су гости из Бањалуке преко Стокића, који је погодио само вањски дио мреже. До доласка на одмор још неколико прилика на обје стране.

Прво је Стокић погодио пречку Челиковог гола, а онда је Мешановић био у доброј позицији на другој страни. Ни Кудузовић из близине није успио матирати Авдукића, који је држао Борац у резултатском егалу.

Авдукић је серију одбрана наставио у наставку, када је зауставио ударац Траванчића, али је ипак био немоћан у 55. минути. Саша Кајкут, бивши играч Борца, мајсторски је погодио из слободњака за радост домаћих.

Радост је трајала тек нешто мање од једне минуте, када је Теиновић прелијепим голом донио Борцу изједначење и испоставило се на крају један вриједан бод. Додајмо да је Авдукић и у самој завршници показао своје голманске квалитете, одбранивши ударац Мешановића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *