БХ олимпијски дух: Непотистички пут у Лондон преко буџета

Након што је објављена информација да је Дијана Рађо, кћерка челника Олимпијског комитета БиХ Изета Рађе, отпутовала у Лондон на Олимпијске игре као члан бх. олимпијског тима, Министарство спорта Републике Српске реагирало је прекидом сарадње са ОК БиХ. “Министарство породице, омладине и спорта РС најоштрије осуђује самовољни потез челника Олимпијског комитета БиХ, који су, како […]

уторак, август 14, 2012 / 22:47

Након што је објављена информација да је Дијана Рађо, кћерка челника Олимпијског комитета БиХ Изета Рађе, отпутовала у Лондон на Олимпијске игре као члан бх. олимпијског тима, Министарство спорта Републике Српске реагирало је прекидом сарадње са ОК БиХ.

“Министарство породице, омладине и спорта РС најоштрије осуђује самовољни потез челника Олимпијског комитета БиХ, који су, како се наводи, у олимпијски тим уврстили и чланове своје породице како би присуствовали Олимпијским играма у Лондону те до даљњег прекида сваку сарадњу с Олимпијским комитетом БиХ“, стоји у саопћењу Министарства из којег траже хитну истрагу и утврђивање одговорности за овакво понашање.

Незванично, скандал са Дијаном Рађо није једини који су челници ОК БиХ и неки од олимпијаца направили у Лондону. Наиме, више су времена проводили у шопингу и туристичком обиласку Лондона него припремајући се за наступе који су се на крају показали јаднима.

Дијана Рађо боравила је у олимпијском селу, уредно пријављена као чланица бх. тима а незванично се тврди како се представљала и као туристички водич и званичник ОК БиХ.

Ако се ово зна, онда није нимало чудно што је ових дана у Сарајеву актуелан виц који каже како је Неџад Фазлија, који иначе више времена проводи припремајући се за отварање ексклузивног ресторана у Сарајеву него на тренинзима, након срамотног наступа на ОИ пробао самоубиство, но промашио је за пола метра!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *