Бема поклонила папуче Клиничком центру

Фабрика обуће „Бема“ Бања Лука донирала је Клиничком центру Бања Лука 300 пари папуча, укупне вриједности 16.500 КМ. Технички директор "Беме" Маринко Умићевић рекао је Срни да су папуче високог квалитета израђене од природног материјала и намијењене за рад у болницама. Он је истакао да је "Бема" донирала и 55 пари дјечије обуће храму Свете […]

среда, септембар 26, 2012 / 08:46

Фабрика обуће „Бема“ Бања Лука донирала је Клиничком центру Бања Лука 300 пари папуча, укупне вриједности 16.500 КМ.

Технички директор "Беме" Маринко Умићевић рекао је Срни да су папуче високог квалитета израђене од природног материјала и намијењене за рад у болницама.

Он је истакао да је "Бема" донирала и 55 пари дјечије обуће храму Свете великомученице Марине у Первану, које су намијењене за ученике Основне школе у овом мјесту.

"Бема је друштвено одговорна фирма, учесник бројних хуманитарних акција, спонзор Кошаркашког клуба инвалида Врбас Бања Лука који окупља обољеле од параплегије, дјечије парализе, дистрофије, те других спортских колектива и само у 2011. години донирала је преко 1.000 пари обуће најугроженијим категоријама становника Републике Српске", истакао је Умићевић.

Он је подсјетио да је "Бема" основана 2. августа 2004. године, да производи модну и високомодну обућу која се у потпуности извози на страно тржиште, нагласивши да је из Бање Луке лани остварила извоз робе вриједан 15 милиона евра.

"Бема" запошљава 1.006 радника, а у 2012. години, најтежој у пословању, примљена су 102 нова радника. Умићевић је рекао да ново запослење радника у овој години представља велики допринос за друштвену заједницу, али и искорак за фабрику.

У 2010. године "Бема" изразила је солидарност са народом Чилеа и донирала 33 пара ципела за спашене рударе из рудника Сан Хозе и један пар ципела за чилеанског предсједника Себастијана Пињера.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *