Бањолучани направили ципеле бр. 56 за ногатог Љубињца

Стручњаци бањалучке Фабрике обуће Бема израдили су кожне ципеле број 56 за Синишу Шушића из Љубиња, човјека са вјероватно највећим стопалом у БиХ. "Након репортаже о Синиши Шушићу из Љубиња, који не може да нађе ципеле, одлучили смо да направимо одговарајуће кожне ципеле, које смо назвали `бемице`", рекао је Срни технички директор Фабрике Маринко Умичевић. […]

понедељак, март 10, 2014 / 11:54

Стручњаци бањалучке Фабрике обуће Бема израдили су кожне ципеле број 56 за Синишу Шушића из Љубиња, човјека са вјероватно највећим стопалом у БиХ.

"Након репортаже о Синиши Шушићу из Љубиња, који не може да нађе ципеле, одлучили смо да направимо одговарајуће кожне ципеле, које смо назвали `бемице`", рекао је Срни технички директор Фабрике Маринко Умичевић.

Он је истакао да су ципеле израђене "на слијепо", јер нису имали могућност да узму мјеру, те изразио очекивање да ће величина одговарати.

"Ципеле ће бити уручене власнику до краја ове седмице", рекао је Умичевић.

За Синишу Шушића доступне су једино патике, какве се праве у посебним серијама у Канади, САД и Аустралији. Најефтиније су 200 долара, а тешке су чак три килограма.

Репортажу о Шушићевим мукама, објавила је АТВ из Бање Луке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *