Бања Лука: Ухапшен убица возача аутобуса

Бомбаш Жељко Стевановић ухапшен је у непосредној близини Жељезничке станице у Бањој Луци, рекао је Срни начелник Центра јавне безбједности Младен Марић. Стевановић је ухапшен петнаест минута иза поноћи. Он је осумњичен да је у четвртак, 13. марта, у 10.45 часова на аутобуском стајалишту код Пољопривредне школе у Улици књаза Милоша у Бањој Луци у […]

субота, март 15, 2014 / 09:42

Бомбаш Жељко Стевановић ухапшен је у непосредној близини Жељезничке станице у Бањој Луци, рекао је Срни начелник Центра јавне безбједности Младен Марић.

Стевановић је ухапшен петнаест минута иза поноћи. Он је осумњичен да је у четвртак, 13. марта, у 10.45 часова на аутобуском стајалишту код Пољопривредне школе у Улици књаза Милоша у Бањој Луци у аутобус "Аутопревоза" убацио бомбу, од чије експозије је погинуо возач Боро Топић, а два лица чији су иницијали П.Г. и Ј.Л. лакше су повријеђена.

Одмах након експлозије, осумњичени је побјегао, а полицијске снаге Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука су све до протекле ноћи трагале за њим.

Стевановић ће, након криминалистичке обраде, бити предат у надлежност бањалучког Окружног тужилаштва на даље поступање.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *