Бајић: Сад нам не треба Фајнал Фор

Овогодишња сезона у АБА лиги обећавала је да буде најбоља и свакако резултатски најнеизвјеснија од оснивања. Међутим, неразумљиви потези челника такмичења заслужни су за стварање атмосфере неизвјености и, данас се показало, велике фрустрације учесника. Тренер Игокее Драган Бајић јавно је позвао управу свог клуба, а портал Мондо пренио његову изјаву, да откаже организацију завршног турнира […]

уторак, март 26, 2013 / 17:07

Овогодишња сезона у АБА лиги обећавала је да буде најбоља и свакако резултатски најнеизвјеснија од оснивања.

Међутим, неразумљиви потези челника такмичења заслужни су за стварање атмосфере неизвјености и, данас се показало, велике фрустрације учесника. Тренер Игокее Драган Бајић јавно је позвао управу свог клуба, а портал Мондо пренио његову изјаву, да откаже организацију завршног турнира у Лакташима.

"Кад је квалитет и снага мога тима за предстојећи фајнал фор у питању који треба да се игра на нашем паркету и уз нашу публику не плашим се као тренер. Са овим тимом не плашим се ниједног противника, поготово не у Лакташима, али се плашим још ожиљака који би сигурно оставили трајне последице на све нас а то нам сигурно није потребно јер само ми знамо како се осјећамо после свега овога. Ако сте у могућности откажите фајнал-фор па нека га организује неки већи клуб, неки већи град, нека већа држава… Боље да негдје одемо као туристи, јер је дошло вријеме да је боље губити и остати срећан него побјеђивати и остати шокиран", пише у Бајићевом писму управи клуба.

Драган Бајић је нагласио да се обраћа управи клуба јер је према њему као тренеру, његовом стручном штабу и његовим играчома начињена велика неправда.

"Све ово што се десило је један велики шок који смо доживјели и моји играчи као спортисти и ја као тренер односно спортски радник. Сви заједно смо имали спортски мотив, а то је да будемо најбољи јер смо знали шта нам доноси ако смо најбољи. Као тренер овога тима најбоље знам које су његове могућности и крајњи домети, сматрам да су најбољи што су и показали у протеклом периоду. За то што смо најбољи зна се шта смо добили – шок као спортисти и ожиљак који тешко зараста.", истакао је Бајић.

Завршни турнир АБА лиге се игра у Лакташима и на програму јеод 25. до 27. априла, а Игокеа ће се у полуфиналу састати са Партизаном. Други полуфинални пар чине Црвена звезда и Раднички из Крагујевца.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *