Американка побједница у свјетком избору за Мис

Најљепша жена САД Оливија Кулпо освојила је круну „Мис Свијета“ (Miss Universe) и тако је вратила у Америку после више од десет година – побједом на ревији у Лас Вегасу. Виолончелисткиња и студенткиња Бостонског универзитета у сриједу увече у "Планет Холивуду" у Лас Вегасу проглашена је најљепшом у конкуренцији 88 такмичарки које су се бориле […]

четвртак, децембар 20, 2012 / 14:29

Најљепша жена САД Оливија Кулпо освојила је круну „Мис Свијета“ (Miss Universe) и тако је вратила у Америку после више од десет година – побједом на ревији у Лас Вегасу.

Виолончелисткиња и студенткиња Бостонског универзитета у сриједу увече у "Планет Холивуду" у Лас Вегасу проглашена је најљепшом у конкуренцији 88 такмичарки које су се бориле за ласкаву титулу најљепше на овом такмичењу љепоте.

На такмичењу које је у сувласништву Доналда Трампа и мреже НБЦ, Американка није побиједила од 1997. године када је круну освојила Брук Ли.

Титулу прве пратиље освојила је Филипинка Џанин Тугонон, док је Мис Венецуеле Ајрин Софија Есер Квинтеро била друга пратиља.

Кулпова је у јуну побиједила на избору за најљепшу дјевојку САД, а њени родитељи су реномирани музичари. Себе описује као "штреберку која је опсједнута свирањем виолончела."

По завршетку такмичења у Лас Вегасу, Оливија Кулпо је рекла да јој је част што је представљала САД на међународном такмичењу љепоте, упркос трагедији која је задесила њену земљу.

"Надам се да ће моја побједа људима мало поправити расположење", рекла је је 20-годишња "најљепша жена на свијету."Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *