Американци потписују петицију за изградњу Звијезде смрти

Хиљаде Американаца потписало је петицију у којој од Бијеле куће траже да сагради Звијезду смрти. Покретач кампање, Џон Д, тврди да би изградња Звијезде смрти и интер-стеларног оружја виђеног у филму Ратови звијезда додатно учврстила националну безбједност и створила бројна радна мјеста. Амерички званичници биће присиљени да почну да размишљају о изградњи Звијезде смрти, све […]

среда, децембар 5, 2012 / 14:45

Хиљаде Американаца потписало је петицију у којој од Бијеле куће траже да сагради Звијезду смрти.

Покретач кампање, Џон Д, тврди да би изградња Звијезде смрти и интер-стеларног оружја виђеног у филму Ратови звијезда додатно учврстила националну безбједност и створила бројна радна мјеста.

Амерички званичници биће присиљени да почну да размишљају о изградњи Звијезде смрти, све заједно са ласером довољно моћним да уништи било коју планету, уколико петиција добије више од 25.000 дигиталних потписа до 14. децембра.

Џон је петицију покренуо ову петицију на званичном сајту Бијеле куће захтијевајући да радови почну у наредне четири годинхе.

„Сви који оставе свој потпис овде траже од владе да обезбиједи финансијска средства и започне изградњу Звијезде смрти до 2016. године. Фокусирањем наших одбрамбених ресурса у систем свемирске одбране и доминације обезбиједићемо бројне послове у сферама попут инжењерства, изградње, свемирског истраживања и што је најважније – учврстићемо националну безбједност“.

Петицију је до сада потписало 3.547 особа.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *