Акциони херoји: Сигал помаже Путину у промоцији вјежбања

Руски председни Владимир Путин ангажовао је звијезду акционих филмова Стивена Сигала како би промовисао фитнес у Русији и означио почетак нове „фитнес-ере“. Тим поводом Сигал ових дана борави у Русији, а са предсједником Путином отворио је нову спортску дворану у Русији. Како преноси Ројтерс, нова хала биће намијењена борилачким вештинама. „Дјеца би требало да постану […]

субота, март 16, 2013 / 10:21

Руски председни Владимир Путин ангажовао је звијезду акционих филмова Стивена Сигала како би промовисао фитнес у Русији и означио почетак нове „фитнес-ере“.

Тим поводом Сигал ових дана борави у Русији, а са предсједником Путином отворио је нову спортску дворану у Русији. Како преноси Ројтерс, нова хала биће намијењена борилачким вештинама.

„Дјеца би требало да постану јача, требало би да буду здравија, да воле спорт и имају прилику да га упражњавају, требало би да знају да бране себе, да воле друге и прије свега да воле породицу. На посљетку, требало би и да буду способни да бране своју домовину“, казао је Путин на отварању.

Присуство Сигала, који се прославио захваљујући улогама у акционим филмовима још увијек радо гледаним широм свијета, типичан је Путинов потез, преносе медији. Тиме предсједник потврђује да ужива у присуству звијезда са запада, што је показао и недавним поклањањем држављанстав Жерару Депардјеу.

„Путин и Сигал су дугогодишњи пријатељи и с времена на вријеме посећују један другог“, казао је Путинов представник агенцији Итар-тас.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *