Ахмадинеџад: Запад нуклеарним оружјем застрашује цијели свијет

Ирански председник Махмуд Ахмадинеџад оптужио је данас Запад за нуклеарно „застрашивање” у свом говору пред Генералном скупштином УН који су бојкотовале Сједињене Америчке Државе и Израел. Ирански предсjедник се, међутим, уздржао од оштрих коментара о Израелу у свом последњем појављивању на засjедању УН будући да ће се следеће године повући са мjеста предсjедника. „Трка у […]

среда, септембар 26, 2012 / 20:57

Ирански председник Махмуд Ахмадинеџад оптужио је данас Запад за нуклеарно „застрашивање” у свом говору пред Генералном скупштином УН који су бојкотовале Сједињене Америчке Државе и Израел.

Ирански предсjедник се, међутим, уздржао од оштрих коментара о Израелу у свом последњем појављивању на засjедању УН будући да ће се следеће године повући са мjеста предсjедника.

„Трка у наоружању и застрашивање нуклеарним оружјем и оружјем за масовно уништавање од стране хегемонистичких сила постали су свеприсутни”, рекао је Ахмадинежад, преноси АФП.

„Континуирана претња нецивилизованих циониста да ће прибећи војној акцији против наше велике нације је јасан пример ове горке реалности”, додао је он.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *