Абас: Мировни процес на блиском истоку на самртној постељи

Палестински предсjедник Махмуд Абас изјавио је да је мировни процес на Блиском истоку „на самртној постељи” и оптужио Израел за погоршање ситуације у мировним преговорима између ове двије земље. „Мировни процес на Блиском истоку је на самртној постељи. Једини кривац за то је Израел. Ми смо испунили све захтјеве међународне заједнице. Лопта је сада на […]

уторак, јун 19, 2012 / 07:44

Палестински предсjедник Махмуд Абас изјавио је да је мировни процес на Блиском истоку „на самртној постељи” и оптужио Израел за погоршање ситуације у мировним преговорима између ове двије земље.

„Мировни процес на Блиском истоку је на самртној постељи. Једини кривац за то је Израел. Ми смо испунили све захтјеве међународне заједнице. Лопта је сада на њиховом терену „, рекао је Абас у обраћању на 3. Међународној конференцији о Јерусалему у Рамали.

Абас је послао поруку подршке Палестинцима, а Израел оптужио да води рат против палестинског опстанка на културном, идеолошком и сваком другом плану, преносе агенције.

„Сви преговори се морају водити са сувереном Палестином, која је дефинисана границама из 1967. године”, нагласио је Абас.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *