Абаџић: Тихић и СДА одговорни за тешку ситуацију бораца

Ратни командант и пензионисани мајор Фуад Абаџић оптужио је лидера Странке демократске акције Сулејмана Тихића да је одговоран за статус бораца у Федерацији БиХ.  Према његовим ријечима, борачка популација у Федерацији БиХ никада није била у тежој ситуацији јер су, како тврди, вјеровали лицемјерној Тихићевој политици који је „брутално преварио” породице погинулих и ратне војне […]

недеља, септембар 9, 2012 / 14:29

Ратни командант и пензионисани мајор Фуад Абаџић оптужио је лидера Странке демократске акције Сулејмана Тихића да је одговоран за статус бораца у Федерацији БиХ.

 Према његовим ријечима, борачка популација у Федерацији БиХ никада није била у тежој ситуацији јер су, како тврди, вјеровали лицемјерној Тихићевој политици који је „брутално преварио” породице погинулих и ратне војне инвалиде.

„Бошњаци су вјеровали СДА, али идеја покојног предсједника Алије Изетбеговића више није жива. Она је уништена због Тихића и његових улизица, који су је издали. Тихићу више није мјесто овдје. Он треба да се врати у родни Босански Шамац и тамо почне борбу за БиХ”, рекао је Абаџић за сарајевски „Дневни аваз”.

Он тражи да Тихић објасни одакле му неколико луксузних станова у центру Сарајева, односно да треба испитати шта је лидер СДА имао прије рата, а шта има сада.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *