Зворник: Ко гради викендицу у тунелу?

Сви који су имали прилику да прођу магистралним путем који води из Зворника ка југу Српске били су благо речено изненађени призором који су затекли у једном тунелу. На половини другог тунела кроз који се пролази по изласку из Зворника налази се природна шупљина, према језеру. Она је била заграђена, а са друге стране се […]

понедељак, јун 10, 2013 / 09:27

Сви који су имали прилику да прођу магистралним путем који води из Зворника ка југу Српске били су благо речено изненађени призором који су затекли у једном тунелу.

На половини другог тунела кроз који се пролази по изласку из Зворника налази се природна шупљина, према језеру. Она је била заграђена, а са друге стране се изводе радови, док се са стране цесте доставља материјал и улазе радници.

Призор фасцинира јер је за возаче потпуно неочекивано да при кратком проласку из прекид тунела могу налетјети на радника или камион са материјалом који се ту зауставља.

Како незванично сазнајемо, "природну погодност" за иградњу викендице на овако "атрактивном мјесту" искористио је бизнисмен Драган Шавија из Зворника, за шта су му службе у овој општини издале привремену дозволу.

Шавија је у родбинском сродству са одборником и званичником ДНС Синишом Мијатовићем.

На фотографији је видљиво да је за викендицу предвиђен и прилаз са стране Зворничког језера, али је тешко прогнозирати да ли ће власник само њиме приступати викендици, или ће већ у тунелу давати жмигавац и одатле скретати у свој мирни кутак.0 КОМЕНТАРА

  1. Једног дана кад Републику Српску преузму гробари биће као у Србији,сви су више крали од ДС-а односно СНСД.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *