Званично стигао Гугл Мјузик

Шест мјесеци након што је представљен Гугл Мјузик Бета, овај сервис постао је званично доступан. Онлајн музички сервис, Гугл Мјузик, корисницима дозвољава да поставе своју колекцију у клауд путем Мјузик Менаџера (подржан Виндоуз, Мац ОС X и Линукс), могуће је поставити бесплатно до 20.000 песама, да их затим одатле стримују и слушају на различитим уређајима […]

четвртак, новембар 17, 2011 / 08:16

Шест мјесеци након што је представљен Гугл Мјузик Бета, овај сервис постао је званично доступан.

Онлајн музички сервис, Гугл Мјузик, корисницима дозвољава да поставе своју колекцију у клауд путем Мјузик Менаџера (подржан Виндоуз, Мац ОС X и Линукс), могуће је поставити бесплатно до 20.000 песама, да их затим одатле стримују и слушају на различитим уређајима и чак одаберу пјесме које желе да слушају и када су офлајн.

Продавница је доступна на music.googel.com свим корисницима у Америци, а остала тржишта нису помињана на управо завршеној конференцији.

Поменуте могућности биле су познате и доступне и онима који су путем позивница користили бета верзију овог сервиса, али је од вечерас доступна и једна новина – интеграција са Андроидом.

Наиме, Гугл Мјузик је интегрисан са Андроид Маркетом, што значи да корисници Андроид смартфона и таблета, њих до 200 милиона, колико је до сада активирано Андроид уређаја, могу директно куповати музику из Андроид Маркета.

Сва музика је сортирана по жанровима, препорукама и другим критеријумима, а за сваку пјесму доступан је “преглед” у трајању од 90 секунди. Пјесма купљена преко Андроид Маркета, одмах се појављује у броузеру и Мјузик Менаџеру. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *