Жигић на позајмицу у Расинг

Енглески Бирмингем је обавјестио челнике клуба из Сантандера да је спреман да им позајми Николу Жигића на шест мјесеци. Премијерлигаш тражи 600.000 евра обештећења и половину годишњих примања (750.000) за српског репрезентативца, уз клаузулу у уговору по којој би клуб са “Сардинера“ 30-годишњег нападача у јуну могао да откупи за шест милиона евра. У овом […]

среда, јануар 26, 2011 / 18:03

Енглески Бирмингем је обавјестио челнике клуба из Сантандера да је спреман да им позајми Николу Жигића на шест мјесеци.

Премијерлигаш тражи 600.000 евра обештећења и половину годишњих примања (750.000) за српског репрезентативца, уз клаузулу у уговору по којој би клуб са “Сардинера“ 30-годишњег нападача у јуну могао да откупи за шест милиона евра.

У овом тренутку само се чека да нови власник, Индијац Али Сајед, званично преузме клуб па да се крене у реализацију трансфера, како са Бирмингемом, тако и са Николиним менаџером Миланом Ћаласаном који је упознат са цјелокупном ситуацијом.

Ако је вјеровати шпанским медијима, Жигић је спреман за повратак у Расинг, што је саопштио и својим саиграчима на Острву, а теоретски би могао да дебитује већ наредног понедјељка у дуелу против свог другог бившег клуба Валенсије.

Жигић је ове сезоне одиграо у дресу Бирмингема 19 премијерлигашких мечева (десет пута ушао са клупе), на терену провео 930 минута и за то вријеме постигао два гола, против Арсенала и Блекпула.

Поред тога Србин је два пута затресао мрежу и у Лига купу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *