Земљотрес у БЛ: Влада РС и даље има сва стакла

Репортери Фронтал.РС су одмах по дејству земљотреса јачине 3,6 степени рихтерове скале, изашли на улице Бање Луке и нису примјетили икаква озбиљнија оштећења. Можемо одахнути и подвести онај један пад стакла под статистичку грешку, јер је нова зграда административног центра извршних власти у Српској, истрпила стојички свој први озбиљнији земљотрес. На опште задовољство, показали смо […]

понедељак, март 21, 2011 / 03:11

Репортери Фронтал.РС су одмах по дејству земљотреса јачине 3,6 степени рихтерове скале, изашли на улице Бање Луке и нису примјетили икаква озбиљнија оштећења.

Можемо одахнути и подвести онај један пад стакла под статистичку грешку, јер је нова зграда административног центра извршних власти у Српској, истрпила стојички свој први озбиљнији земљотрес. На опште задовољство, показали смо се стабилнијим него што би се очекивало.

Репортери Фронтала нису запазили било шта ванредно у околини зграде Владе РС, али ни око Пословног центра Интегра, гдје су смјештене и неке државне службе, као и Радио-телевизија Републике Српске.

Иста ситуација је и у ужем центру града, гдје нису примјећена никаква озбиљнија оштећења, разбијена стакла, окрњене фасаде, одваљени балкони, и сличне хорорне сцене какве се виђају у случајевима озбиљних земљотреса.

Закључујемо да је 3,6 степени рихтера, било довољно да неке разбуди и препадне, али никакву озбиљнију штету сем тога главни град Српске није претрпио. Останите уз нас, и први сазнајте најновија дешавања у Српској. Поздрав од дежурне екипе Фронтал.РС.0 КОМЕНТАРА

  1. Влада свјетли као прави свемирски брод. Ред је да се сада свака плава свјетиљка скине из зграде и подјели социјално угроженим.

  2. blackwood, човјече браво за избор фотографије, предлажем да се у формату 50Х100 метара савије око цијеле зграде владе РС! B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *