Жељко Дерајић: „Све је под контролом“

Након два сингла „На раскршћу“ и „Ватра и лед“ који је недавно упакован у нови аранжман, данас је на интернет постављена нова пјесма Жељка Дерајића. Ријеч је о новом синглу под називом „Све је под контролом“. Пјесма су урадили момци из бањолучке "Продукције Машина", а ради се о веома доброј и квалитетној пјесми која ће […]

субота, новембар 26, 2011 / 21:44

Након два сингла „На раскршћу“ и „Ватра и лед“ који је недавно упакован у нови аранжман, данас је на интернет постављена нова пјесма Жељка Дерајића. Ријеч је о новом синглу под називом „Све је под контролом“.

Пјесма су урадили момци из бањолучке "Продукције Машина", а ради се о веома доброј и квалитетној пјесми која ће надам се наћи пут до публике, каже пјевач.

"Пјесма је различита од претходне двије, због чињенице да ће бити употребљива како за клубску тако и за ширу употребу и надам се да ће публика у јако добрим ријечима пронаћи себе. Желим да оставим иза себе нешто што је квалитетно и надам се да ћу успјети са овом нумером. Пјесма је добра спој мелодије, текста и енергије која ће надам се резултирати добро слушаном пјесмом".

Пјесма се може чути на јутјубу , а ускоро ће се моћи скинути са неколико музичких сајтова.0 КОМЕНТАРА

 1. Вјерујем да је овај Жељко позитиван човјек, боље је рећи знам, али ово је будалија да те стомак заболи не од смијеха већ од муке гдје живимо…
  Након Твинса имамо још једну перјаницу у том крају РС да те глава заболи :P:P:P
  Желиш оставити нешто квалитетно иза себе? Ово пуца од квалитета 🙁

 2. I mene pjesma podsjeca na fazon A.Lukasa…svidja mi se
  Slusala sam ovog momka uzivo kako pjeva i stvarno atmosfera bude ekstra….Njegova pjesma Na raskrscu je najbolja!!!pozz

  @ct nemozes porediti Tvinsa sa ovim pjevacem….ocigledno se ne razumijes u muziku ili bi i ti pjevao da imas talenta pa si ljubomoran…pozdrav:D

 3. aco85lav, 27.11.2011. 16:36:48 mimica, 29.11.2011. 22:51:42
  Biće da je oba ova nika ovaj Žeks bleks!!!
  Prvo: Ako je Lukas mjerilo kvaliteta, plačite svi vi čestiti mizičari koji ste se bilo kog istrumenta latili stigao je potop! Lukas 😛 bljak!
  Drugo: Čitajući komentar (prvi, dakle:st) čini mi se da se radi o činjenici da su iz istog kraja, jednako pogodni da zaglupljuju narod, a baš da je isti pravac mislim da komentar ne govori.
  Лексо Саичић, 27.11.2011. 13:51:47
  ‘ororčina!!!!
  De ti Željko dijete malo se zapitaj, pa vidi samo ove slike i truda da se dobije izraz lica ko bi ga znao kakav…mani se ove budalije!

 4. RedHead, 01.12.2011. 09:22:24

  То им је тактика да испровоцирају људе, како би се неки само регистровали да им напишу ово што сте Ви сада написали.
  Добродошли! Сад можете коментарисати и друге теме. B-)

 5. @RedHead U cemu je problem druze,ako ti se nesvidja onda neslusaj.Momak ima talenta za muziku pa sto nebi i snimio kad ima dobar glas,a to dali ce se pjesma svidjeti nekome ili ne je relativna stvar.Sta bi rekao za Sandru Afriku ili Ekrema Jevric npr……jel imaju glas za pjevanje ha..a opet su bogatiji i od mene i od tebe….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *