Због неиздавања фискалних рачуна затворена два локала

Пореска управа Републике Српске затворила је ноћас у Бањалуци два угоститељска објекта због неиздавања или издавања погрешних фискалних рачуна, сазнаје Срна. Ријеч је о првом случају забране рада правним субјектима који не издају валидне рачуне за продату робу. Затварањем објеката у самом центру града Пореска управа потврдила је да је кренула у борбу са пореским […]

среда, октобар 17, 2012 / 11:15

Пореска управа Републике Српске затворила је ноћас у Бањалуци два угоститељска објекта због неиздавања или издавања погрешних фискалних рачуна, сазнаје Срна.

Ријеч је о првом случају забране рада правним субјектима који не издају валидне рачуне за продату робу.

Затварањем објеката у самом центру града Пореска управа потврдила је да је кренула у борбу са пореским обвезницима који не поштују законске одредбе.

Према незваничним информацијама, затворени су локали "Харфа“ у Улици Јована Дучића и "ТФ" у Улици Бана Милосављевића.0 КОМЕНТАРА

  1. мало ко би крао од државе да има механизам једнаког аршина за све! Ако неко близак политици има привилегије па му се опраштају дугови нормално је да ће та чињеница гурати остале у криминал, не због богаћења него ради чистог мотива опстанка!

  2. Отиђите у кафе „Тамарис“ изнад ресторана „Сирано“. Они имају два штампача један поред другог, што је ЗАКОНОМ СТРОГО ЗАБРАЊЕНО. Два штампача један фискални, а други за евиденцију „на црно“….

    ПС. Ако смијете…

  3. Током љета на базену у Лакташима у објектима „Интеграл инжињеринг“ исти принцип…

    ПС. Опет ако смијете…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *