Вучко спреман за нову сезону

Луксузни апарт-хотел Вучко на Јахорини великом журком за новинаре и „селебритије“ обзнанио је да је потпуно спреман за нову сезону. Остало је да као и сви остали хотелијери у Српској сачекају снијежне падавине, како би угођај зимског туризма био потпун. Иако на Јахорини снијега још увијек нема, олимпијска љепотица врви од гостију из окружења посебно […]

понедељак, новембар 28, 2011 / 11:41

Луксузни апарт-хотел Вучко на Јахорини великом журком за новинаре и „селебритије“ обзнанио је да је потпуно спреман за нову сезону.

Остало је да као и сви остали хотелијери у Српској сачекају снијежне падавине, како би угођај зимског туризма био потпун. Иако на Јахорини снијега још увијек нема, олимпијска љепотица врви од гостију из окружења посебно Хрватске и ФБиХ.

Новоизграђени Апартхотел "Вучко" наставио је традицију хотела изграђеног за потребе Олимпијских игара у Сарајеву "ЗОИ ’84.". Ко се сјећа како се звала маскота Игара, зна откуд и име хотела који је за вријеме ЗОИ био намијењен смјештају ВИП гостију, попут шведског краља Густава, Хуана Антонио Самарана и других званичника МОК.

Вучко нуди велнес центар који располаже разним садржајима, од козметичких услуга, масажа, сауне, па до водених угођаја у хидромасажном базену, флотаријуму или зениту.

Посебно поносни на свој вински бар Уз највећи избор вина на олимпијској љепотици Јахорини, професионално особље, угодно окружење а све то уз чашу вина учиниће ваш боравак код нас незаборавним.

Поред вина из најзначајнијих винскух региона као што су: Француска, Аустрија, Нови Зеланд, Чиле, Италија, Шпанија, Аустралија, Аргентина, Португал, САД, Словенија, Хрватска, Србија. Из понуде са задовољством издвајамо винарије из БиХ: Вукоје, Манастир Тврдош, Бркић, Андрија, Анђелић, Нуић…

Апартхотел "ВУЧКО" располаже са 60 климатозованих апартмана (5 једнокреветних, 18 двокреветних, 7 двокреветних са могућим трећим лежајем, 30 апартмана са двије одвојене просторије, као и апартманима за непушаче).

У сваком апартману гостима је на располагању приступ интренету, сеф, роом сревис, бешумни мини бар, директна телефонска линија, услуга коришћења бизнис центра, кабловска ТВ, позиви буђења, услуга прања и пеглања гостинског веша.

Апартмани су опремљени у складу са највишим свјетским стандардима опремања и по принципу интелигентне технологије боравка и кори шћења услуга (централно гријање са могућношћу регулације топлоте у апартману).

Већина апартмана је оријентисана ка југу и има поглед на ски стазе и врх Јахорине. Посебна одлика локације је близина ски стаза (свега 50 м), као и осунчаност током цијелог дана.

Већина апартмана има терасу или балкон, а у већим апартманима је уграђен камин са затвореним ложиштем.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *