Вучић: Томин штрајк нам дигао рејтинг

Штрајк лидера СНС Томислава Николића повећао је рејтинг напредњака, изјавио замјеник предсједника те странке Александар Вучић, позивајући се на резултате истраживања које је урађено за ДС. Вучић тврди да је према том истраживању, које новинарима није предочио, а које је, како је навео, по наруџбини ДС-а урађено крајем прошле седмице, однос првопласиране СНС и другопласиране […]

петак, април 29, 2011 / 20:39

Штрајк лидера СНС Томислава Николића повећао је рејтинг напредњака, изјавио замјеник предсједника те странке Александар Вучић, позивајући се на резултате истраживања које је урађено за ДС.

Вучић тврди да је према том истраживању, које новинарима није предочио, а које је, како је навео, по наруџбини ДС-а урађено крајем прошле седмице, однос првопласиране СНС и другопласиране ДС 40 према 26 одсто.

"То је највећа разлика између првопласиране и другопласиране странке у последњих 20 година", истакао је Вучић и најавио да ће СНС ускоро саопштити и резултате истраживања које је та странка наручила.

Вучић се нада да ће власт што прије прихватити парламентарне изборе, јер ће разлика, упозорио је, бити све већа у корист СНС.

"Питао бих вајне аналитичаре који су прогнозирали наш пад како то да се све супротно десило," рекао је Вучић и додао да се Николић опоравља полако, али сигурно и, "као што се види, побеђује".

Замјеник предсједника СНС позвао је власт у Србији да не продаје компанију "Телеком Србија", која је, како је рекао, једино вриједно што је преостало у држави.

"Продаја те компаније је злочин према грађанима", сматра Вучић.

Према његовим речима, "Телеком" треба да остане у српским рукама док не буде имао неупоредиво већу вредност".

Вучић је оценио да је намера власти да се продајом те компаније "начини чудо" и да њени чланови спасу "своје фотеље". 0 КОМЕНТАРА

 1. Изногуд ни овај пут није успио. Ред је да следећи штрајк он одради. Можда би се и њему дигао.

  Некад се пјевало:

  “Херој Дрвар Словенију пита,
  Како здравље предсједника Тита.
  Словенија шаље добре вијести,
  Нема ноге, ал’је поч’о јести.“

  Вјероватно ће Изногуд поручити Харуну да је Броз прије смрти почео и јести, а не само да је имао проблема са ногом.

 2. Немљм неког посебног разлога да преферирам ни Тому ни Бориса, јер је РС за Србију и њене политичаре тринаесто прасе, али ми се згадила ова политичка патетика око Томиног штрајка глађу и ако ви Напредњаци икога слушате осим саме себе онда вам морам рећи да сте прилично изгубили на рејтингу. Она пренемагања и слика лажног жртвовања за Србију су у најмању руку политички неукус, дилетантизам, али и одраз једног жалосног стања политичких прилика и странака Србије. То вам мисли огромна већина политички неострашћених, а добронамјерно забринутих Срба.

 3. Подигли сте рејтинг Тадићу, али то је већ било договорено и раније! 😉

  Показали се као неозбиљни… Тадић је овде испао врхунски политичар, без обзира што је далеко од тога, није пристао на „уцјене“, ови су сами себе дискредитовали и тако он може да влада, распродаје и да се извињава до миле воље!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *