Вучић: Програм СНС није копија

Замјеник предсједника Српске напредне странке Александар Вучић одбацио је данас оцјене да је програм те странке копија, као и примједбе да није довољно конкретан. Вучић је новинарима рекао да је разочаран чињеницом да су лажни аналитичари, који нису ни прочитали програмски документ СНС „Белу књигу”, напали тај програм, тврдећи да је копија програма других странака. […]

среда, новембар 9, 2011 / 18:06

Замјеник предсједника Српске напредне странке Александар Вучић одбацио је данас оцјене да је програм те странке копија, као и примједбе да није довољно конкретан.

Вучић је новинарима рекао да је разочаран чињеницом да су лажни аналитичари, који нису ни прочитали програмски документ СНС „Белу књигу”, напали тај програм, тврдећи да је копија програма других странака.

На примједбе да није конкретна, Вучић је рекао да је Бела књига „шест пута обимнија од програма Демократске странке”, и да у њему има много конкретних ствари.

Начела СНС су, тврди Вучић, такође боља од програма других странака.

Замјеник предснедника СНС пожалио се на прљаву кампању против његове странке, за коју одговорним сматра замјеника предсједника ДС Београда Драгана Ђиласа и предсједника градског одбора странке Александра Шапића.

Они су, рекао је, осмислили плакате на штету СНС који су се појавили у Београду.

Вучић је такође рекао да је „ДС некада била странка интелектуалаца”, са чијом политиком се могло и не слагати се, а сада то више није.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *