Вучић честитао – хоће ли објавити податке о мијешању Запада?

Предсједник Србије Александар Вучић честитао је данас кандидату коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Милораду Додику, кандидату СДА за бошњачког члана Шефику Џаферовићу и кандидату ДФ-а Жељку Комшићу на избору за чланове Предсједништва БиХ, а грађанима у БиХ на мирно проведеним изборима.

понедељак, октобар 8, 2018 / 19:22

Вучић је на заједничкој конференцији за новинаре са генералним секретаром НАТО-а у Младеновцу рекао да за сада незванично честита избор за чланове Предсједништва БиХ, а да ће званично честитати када ЦИК објави резултате.

„Незванично користим прилику да честитам господину Џаферовићу, господину Комшићу и господину Додику, а за остале, чини ми се да још резултати још нису познати. Надам се и радујем се доброј и још бољој сарадњи и са БиХ и са Републиком Српском у будућности“, рекао је Вучић.

Он је истакао да је за Србију најважније да се очува мир и стабилност, указујући да економског напретка нема без мира и стабилности.

„Економског напретка нема без мира и стабилности. Онај ко мисли да је могуће да не чувамо мир и стабилност, а да имамо велики економски напредак, то је готово, па немогуће“, рекао је Вучић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *