Вон побједница супервелеслалома за Свјетски куп

Американка Линдзи Вон тријумфовала је у супервелеслалому за Свјетски куп алпских скијашица, постигавши трећу побједу у три дана на стази у канадском центру Лејк Луису. Вон је завршила трку супервелеслалома у времену од минут и 20,21 секунди, након што је у петак и суботу била најбоља у двије трке спуста. Олимпијска шампионка у спусту је […]

понедељак, децембар 5, 2011 / 08:28

Американка Линдзи Вон тријумфовала је у супервелеслалому за Свјетски куп алпских скијашица, постигавши трећу побједу у три дана на стази у канадском центру Лејк Луису.

Вон је завршила трку супервелеслалома у времену од минут и 20,21 секунди, након што је у петак и суботу била најбоља у двије трке спуста.

Олимпијска шампионка у спусту је после перфектног издања током викенда преузела вођство у генералном пласману Свјетског купа и има 136 бодова предности над другопласираном Њемицом Викторијом Ребенсбург.

Друго мјесто у данашњој трци заузела је Аустријанка Ана Фенингер са 19 стотинки заостатка, док је трећепласирана Американка Џулија Манкузо имала 71 стотинку слабије вријеме од побједнице.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *