Влада даје 2,5 милиона КМ за ФПН

У Бањoj Луци је данас потписан Меморандум о реализацији пројекта санације објекта за потребе бањолучког Факултета политичких наука из економско-социјалне компоненте Развојног програма Републике Српске. Меморандум су, уз присуство премијера РС Александра Џомбића, потписали министар просвјете и културе РС Антон Касиповић, декан ФПН Ненад Кецмановић, док је министар финансија РС Зоран Тегелтија раније потписао тај […]

среда, април 27, 2011 / 19:36

У Бањoj Луци је данас потписан Меморандум о реализацији пројекта санације објекта за потребе бањолучког Факултета политичких наука из економско-социјалне компоненте Развојног програма Републике Српске.

Меморандум су, уз присуство премијера РС Александра Џомбића, потписали министар просвјете и културе РС Антон Касиповић, декан ФПН Ненад Кецмановић, док је министар финансија РС Зоран Тегелтија раније потписао тај меморандум.

Касиповић је рекао новинарима да је Влада РС за овај пројекат одобрила 2,5 милиона КМ, додајући да ће та средства бити довољна да се радови приведу крају и да даља подршка неће изостати све док не буду окончани потребни радови и опремање Факултета.

Он је нагласио да је то један од пројеката у области високог образовања којим ће бити оптимално ријешено питање смјештаја, рада и укупног ангажмана ФПН.

Касиповић је подсјетио да су запослени на Факултету већ обавили дио послова везаних за стицање урбанистичких услова потребних за извођење радова око дијела пројектне документације.

Кецмановић је нагласио да је ФПН-у до сада извршио прибављање урбанистичке дозволе и различитих сагласности, прибавио потребне папире и обавио потребне процедуре.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *