Видић неће играти због повреде

БЕОГРАД – Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић разговарао је са капитеном Манчестер јунајтеда и стандардним репрезентативцем Србије Немањом Видићем и заједнички је одлучено да Видић остане у Манчестеру и настави са љекарским терапијама које дају резултате. "Њих двојица ће бити у сталном контакту и искусни дефанзивац ће се прикључити саиграчима када му здравствено стање […]

понедељак, март 21, 2011 / 10:24

БЕОГРАД – Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић разговарао је са капитеном Манчестер јунајтеда и стандардним репрезентативцем Србије Немањом Видићем и заједнички је одлучено да Видић остане у Манчестеру и настави са љекарским терапијама које дају резултате.

"Њих двојица ће бити у сталном контакту и искусни дефанзивац ће се прикључити саиграчима када му здравствено стање то буде дозволило. У овом тренутку било какве процене нису реалне", саопштио је Фудбалски савез Србије.

"Видић ће пратити развој ситуације и обавештаваће селектора Петровића, па нам остаје да верујемо да ће се он прикључити екипи што пре. Ипак, да ли ће до тога доћи до утакмице против Северне Ирске или Естоније или ће га можда повреда у томе у потпуности спречити, остаје нам да видимо", каже се у саопштењу.

Селектор Петровић неће позивати накнадно ниједног играча, јер их на списку има 26.

Окупљање репрезентативаца Србије заказано је за понедељак, 21. март, у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Фудбалска репрезентација Србије ће у петак, 25. марта, на стадиону Црвене звезде, без присуства навијача због суспензије УЕФА, одиграти квалификациону утакмицу против Сјеверне Ирске, а четири дана касније, у Талину, на програму је меч против Естоније. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *