Вибер стиже и на десктоп рачунаре

Вибер 3.0 биће лансиран 9. маја за иОС и Андроид, али велика новост јесте да ће бити доступан и за десктоп рачунаре, ПЦ и МЕК, по први пут. Вибер тренутно користи 200 милиона људи широм свијета, а декстоп верзија ће са собом донијети и видео позиве – нешто што до сада није постојало. Међутим, позиви […]

уторак, мај 7, 2013 / 22:21

Вибер 3.0 биће лансиран 9. маја за иОС и Андроид, али велика новост јесте да ће бити доступан и за десктоп рачунаре, ПЦ и МЕК, по први пут.

Вибер тренутно користи 200 милиона људи широм свијета, а декстоп верзија ће са собом донијети и видео позиве – нешто што до сада није постојало.

Међутим, позиви су стриктно ограничени на комуникацију два десктоп корисника, али би у скорије вријеме ова опција могла да буде понуђена и осталим корисницима.

Слање порука такође је присутно, а могуће је пребацити конверзације са телефона на рачунар само једним притиском на дугме.

Вибер 3.0 долази са неколико нових функција као што су „стикери“, нови енџин за глас и потпуно нови интерфејс за Андроид.

„Када смо почели да дизајнирамо Вибер за андроид у 2010. години није постојао „Андроид осећај и изглед“ тако да смо изабрали наш изглед који је био АјФон. Међутим, данас је Андроид особен као систем. Такође смо покушали да осигурамо коришћење и корисницима са мањим екранима“, изјавио је Талмон Марко, извршни директор Вибера.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *