Велс: Не играј за Велику Британију

Репрезентација Велса је са убједљивих 4:1 побиједила Норвешку у пријатељском мечу одиграном у Кардифу, али је утакмицу обиљежио и један транспарент. Навијачи су истакли транспартент “No Тeam GB”, који представља поруку за Герета Бејла и Арона Ремзија да одустану од наступа за фудбалску репрезентацију Велике Британије на Олимпијским играма у Лондону 2012. године. Фудбалери Тотенхема […]

недеља, новембар 13, 2011 / 19:13

Репрезентација Велса је са убједљивих 4:1 побиједила Норвешку у пријатељском мечу одиграном у Кардифу, али је утакмицу обиљежио и један транспарент.

Навијачи су истакли транспартент “No Тeam GB”, који представља поруку за Герета Бејла и Арона Ремзија да одустану од наступа за фудбалску репрезентацију Велике Британије на Олимпијским играма у Лондону 2012. године.

Фудбалери Тотенхема и Арсенала су раније изјавили да размишљају да обуку дрес репрезентације Велике Британије. Једна група навијача Велса добацивала је Бејлу и Ремзију и при уласку у аутобус после утакмице са Норвешком.

Фудбалски асоцијација Велса је саопштила да би евентулани наступ Ремзија и Бејл на ОИ у Лондону, могао да утиче на њихов будући статус у рерпезентацији Велса и да навијачи имају право да изразе свој став, док год не угрожавају безбједност фудбалера. 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *