Већ се спрема пета генерација Фајерфокса

Прегледач Фајерфокс 4 тек што се појавио у својој коначној верзији, а на интернету су процуриле информације о новој, петој верзији. Према доступним информацијама Фајерефокс 5 поново ће донети значајну промену корисничког интерфејса, у прегледач ће бити имплементиране и неки ‘друштвени’ додаци, попут једноставнијег приступа Фејсбуку и сличним друштвеним мрежама. Од новитета Фајерефокс 5 наводно […]

понедељак, април 4, 2011 / 14:32

Прегледач Фајерфокс 4 тек што се појавио у својој коначној верзији, а на интернету су процуриле информације о новој, петој верзији.

Према доступним информацијама Фајерефокс 5 поново ће донети значајну промену корисничког интерфејса, у прегледач ће бити имплементиране и неки ‘друштвени’ додаци, попут једноставнијег приступа Фејсбуку и сличним друштвеним мрежама.

Од новитета Фајерефокс 5 наводно ће садржати могућност манипулације с више отворених табова истовремено, промениће се приказ странице на којој су приказани сви отворени табови, у прегледач ће бити интегрисан показивач аплоуда/даунлоуда, у потпуности ће нестати дугме Хоме, а у прегледач ће по узору на Гугле Хром бити интегрисани прегледници пдф, мп3 и сличних формата.

Оно што ће развеселити кориснике друштвених мрежа је боља интеграција Фајерефокса 5 с Фејсбуком, Твитером и другима бројним мрежним сервисима попут Редита, Дига… приступ истима и дељење садржаја на њима биће интегрисано у нови Фајерефокс.

Према најавама Фајерефокс 5 на тржишту би требало да се појави већ овог љета. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *