Васковић упутио приговор ЦИК-у због Стевандића

Централна изборна комисија БиХ примила је 1. октобра приговор упућен од стране Слободана Васковића у коме се наводи да је Ненад Стевандић, кандидат СДС за градоначелника Бање Луке у свом промотивном изборном материјалу означио Васковића као особу иза које стоје тајкуни, међународни и криминални лоби. Васковић приговара ЦИК-у да на овај начин Стевандић хушка бираче […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 19:44

Централна изборна комисија БиХ примила је 1. октобра приговор упућен од стране Слободана Васковића у коме се наводи да је Ненад Стевандић, кандидат СДС за градоначелника Бање Луке у свом промотивном изборном материјалу означио Васковића као особу иза које стоје тајкуни, међународни и криминални лоби.

Васковић приговара ЦИК-у да на овај начин Стевандић хушка бираче против њега и тиме угрожава њега и његову породицу те му онемогућава да ради новинарски посао, што није у складу са одредбама члана 7.3, став (1) тачка 3, Изборног закона БиХ.

Ненад Стевандић је ЦИК-у одговорио да је Васковићев приговор нетачан, неистинит и злонамјеран и да је поднесен с циљем дискредитације Стевандића, а у корист Драгана Чавића, кандидата коалиције Заједно за Бањалуку за градоначелника.

Стевандић тврди да се Васковићеве тврдње не могу повезати са његовим изборним материјалом ваћ су само “дио харанге који овај за неистине вишеструко осуђивани новинар води против њега, а који је и раније писао да му пријетим без икаквих доказа“.

За спорни материјал кандидат СДС тврди да је јасан и да никоме не пријети, не забрањује да ради, и да је сличан материјалу многих предизборних кампања за градоначелнике у ЕУ.

Спорни материјал:

 

Пријава:

Одоговор:

 

 0 КОМЕНТАРА

 1. Poslije pljuvanja sa raznim nikovima po Dr Stevandiću koji mu je kulturno i šarmantno uzvratio Vasković je morao da i na ovaj, već provjereno neuspješan način, udari na Stevandića.

  Doktor ovakvim likovima na treba da odgovara , sve što takvi napišu o njemu samo mu pomaže.

 2. МОРА и Васковић од нечега живити,
  и он је наш Бањалука га је усвојила.
  Ил га неко плаћа ил од суданија..он није навикао од мотике живити.
  Он је и фер од толико мало морика он неће ни да се отима ѕа мотику!

 3. Има ли толерантнијег народа од нас. Овај папак је годинама пљувао све што је српско а кад је добио ногу у Сарајеву сад се прави као да ништа није било..Јадник прави..

 4. I ON JE POPRAV.
  dJTE MU POŠTENOG POSLA, DA UREĐUJE NEKE FABRIČKE NOVINE PA DA VIDIŠ KAKO VASKOVIĆ PIČI.
  Ali nemamo fabrika, sve su razvalili.
  Naši veliki i mudri oligarsi.
  Vasković bi recimo odlično mogao napisati „Biografije naše oligarhije“
  Imali smo mi i Momu Joksimovića pa se čovjek smirio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *