Васић: СНСД нема конкуренцију

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић оцијенио је да су предстојећи локални избори само тест снаге и организације СНСД-а, јер на политичком тржишту СНСД нема конкуренције. "Политичка филозофија СНСД-а означена као дејтонска самосталност Републике Српске и локална политика ефикасне конекције општинске и републичке власти издржала је шестогодишњу, односно четворогодишњу пробу времена и придобила ново увјерење бирача […]

среда, октобар 3, 2012 / 07:13

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић оцијенио је да су предстојећи локални избори само тест снаге и организације СНСД-а, јер на политичком тржишту СНСД нема конкуренције.

"Политичка филозофија СНСД-а означена као дејтонска самосталност Републике Српске и локална политика ефикасне конекције општинске и републичке власти издржала је шестогодишњу, односно четворогодишњу пробу времена и придобила ново увјерење бирача и јавности које се у досадашњем току кампање изражава кроз позитивну и оптимистичну подршку нашим досадашњим начелницима и кандидатима за нове мандате", навео је Васић.

Он је додао да је та подршка евидентна и према кандидатима у општинама у којима СНСД досад није побјеђивао.

"Сви адути дијела међународне заједнице и политичког Сарајева сада се кају што су уопште ушли у изборну кампању а положај СДС-а као једине стварно опозиционе странке биће након 7. октобра значајно ослабљен", саопштио је извршни секретар СНСД-а.0 КОМЕНТАРА

  1. Јесу избори тест, али не снаге, него интелигенције. Управо зато што СНСД нема конкуренције. Не може се њима ни бити конкурентан, мало чији образ подноси као њихов.

  2. То што васићу смрди из уста је заправо леш његовог давно преминулог ума!
    снсд је лако препознати баш по том смраду!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *