Уживо: Кристоферу Волцу уперили пиштољ у главу у току емисије

Оскаровац Кристофер Волц уплашио се за сопствени живот након што му је током интервјуа у Кану један човјек уперио пиштољ у главу и пријетио да ће разнијети студио ручном гранатом. Волц, који је освојио Оскаре за улоге у два филма Квентина Тарентина, интервјуисан је синоћ уживо у француском програму са колегом Данијелом Отејом када су […]

субота, мај 18, 2013 / 14:19

Оскаровац Кристофер Волц уплашио се за сопствени живот након што му је током интервјуа у Кану један човјек уперио пиштољ у главу и пријетио да ће разнијети студио ручном гранатом.

Волц, који је освојио Оскаре за улоге у два филма Квентина Тарентина, интервјуисан је синоћ уживо у француском програму са колегом Данијелом Отејом када су испаљена да хица.

На снимку се види да публика бјежи у паници, док тјелохранитељи изводе Волца и Отеју из студија.

“Био сам у монтажном студију поред плаже када је један човек извукао пиштољ. Срећом по мене, то су били ћорци. Затим је повикао да има гранату, али то, поново срећом по мене, није било тачно.

Полиција га је ухватила и оборила на земљу. Не знам ко је он, одакле је, ни који је његов проблем”, каже Волц.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *