Управни одбор Звезде подржао тренера Просинечког

Тренер фудбалера Црвене Звезде Роберт Просинечки изјавио је вечерас да је на сједници Управног одбора клуба добио подршку. Он је новинарима на стадиону Звезде казао да је на сједници поднио извјештај о учинку екипе у првом дијелу Супер лиге Србије. „Добио сам подршку управе, покушаћемо да остваримо све што смо се договорили. Десет бодова заостатка […]

петак, децембар 16, 2011 / 20:49

Тренер фудбалера Црвене Звезде Роберт Просинечки изјавио је вечерас да је на сједници Управног одбора клуба добио подршку.

Он је новинарима на стадиону Звезде казао да је на сједници поднио извјештај о учинку екипе у првом дијелу Супер лиге Србије.

„Добио сам подршку управе, покушаћемо да остваримо све што смо се договорили. Десет бодова заостатка за Партизаном је пуно али радићемо на стварању екипе за наредне године и вјерујем да ћемо направити добре резултате”, рекао је Просинечки, који је први напустио сједницу Управног одбора.

На сједници Управног одбора, која је почела у 17.00 очекује се да буде усвојен захтјев предсједника Владана Лукића за расписивање избора за руководеће органе клуба.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *