Универзитетске игре: почеле пријаве, у ишчекивању пара из министарства

Пријављивање екипа за «Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011» почеће у четвртак, 07.04.2011. године и трајаће до 15.04.2011. године, а ова манифестација почеће у другој половини априла мјесеца. У зависности од одговора Министарства за породицу, омладину и спорт РС и Административне службе Града Бања Лука, Организациони одбор манифестације ће одлучити да ли ће шесте Универзитетске […]

среда, март 30, 2011 / 12:51

Пријављивање екипа за «Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011» почеће у четвртак, 07.04.2011. године и трајаће до 15.04.2011. године, а ова манифестација почеће у другој половини априла мјесеца.

У зависности од одговора Министарства за породицу, омладину и спорт РС и Административне службе Града Бања Лука, Организациони одбор манифестације ће одлучити да ли ће шесте Универзитетске игре бити одржане у свим планираним спортским дисциплинама, или ће се манифестација редуковати на мање дисциплина због изостанка подршке институција које су до сада финасирале ову манифестацију.
 
Циљ манифестације афирмација спортско-рекреативних активности студената, као здравијег начина живота и припрема студената за такмичења ван Универзитета у Бањој Луци.
 
СОБЛ је ове седмице затражио одговор од Министарства за породицу, омладину и спорт РС и Административне службе Града Бања Лука у вези финасијске подршке овом пројекту. Због економске кризе СОБЛ је предвидио скромна финасијска средства и због тога очекује подршку и разумјевање институција којима је пројекат упућен.
 
СОБЛ је одлучан да организује ову манифестацију без обзира на одговор ресорног Министарства и Административне службе Градa Бања Лука.
 
О свим детаљним информација студенти ће бити информисани путем интернет странице www.sobl.rs.sr.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *