Ухапшен извршни директор ИНА

Хрватска нафтна компанија „Ина“ потврдила је да су у тој компанији проведене истражне радње у склопу кривичног поступка против главног извршног директора „Ине“ Бојана Милковића, који је, према писању хрватских медија, данас ухапшен због примања мита док је био предсједник компаније ЦРОСЦО.  "Ина" у саопштењу наводи да кривични поступак није повезан уз пословање компаније, као […]

петак, март 25, 2011 / 19:18

Хрватска нафтна компанија „Ина“ потврдила је да су у тој компанији проведене истражне радње у склопу кривичног поступка против главног извршног директора „Ине“ Бојана Милковића, који је, према писању хрватских медија, данас ухапшен због примања мита док је био предсједник компаније ЦРОСЦО.

 "Ина" у саопштењу наводи да кривични поступак није повезан уз пословање компаније, као ни позицију Милковића као главног извршног директора "Ине", који је на то мјесто именован у јуну 2009. Нафтна компанија наводи такође да ће у потпуности сарађивати са надлежним органима и да ће обезбиједити све потребне информације.

"Надамо се да ће се у поступку доказати неоснованост навода против Милковића", саопштила је "Ина".

Портпарол хрватског МУП-а Крунослав Боровец није желио коментарисати овај случај већ је медије упутио на УСКОК у коме се такође није могла добити потврда о хапшењу Милковића.

ЦРОСЦО је интегрисана сервисна компанија за бушење и остале нафтне сервисе на копну и у подморју.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *