УЕФА: Утакмица у Загребу регуларна

Кровна европска кућа фудбала (УЕФА) није открила ништа сумњиво на основу чега би покренула истрагу поводом утакмице Лиге шампиона између Динама и Олимпика из Лиона.Наиме, УЕФА користи систем за откривање превара приликом клађења, а “аларма” током сриједе није било. – Систем није показао да је било нерегуларних и сумњивих клађења на утакмице које су одигране […]

четвртак, децембар 8, 2011 / 19:03

Кровна европска кућа фудбала (УЕФА) није открила ништа сумњиво на основу чега би покренула истрагу поводом утакмице Лиге шампиона између Динама и Олимпика из Лиона.Наиме, УЕФА користи систем за откривање превара приликом клађења, а “аларма” током сриједе није било.

– Систем није показао да је било нерегуларних и сумњивих клађења на утакмице које су одигране у сриједу, објавили су из УЕФА и додали:

– Међутим, уколико од надлежних лица са те утакмице добијемо извјештаје који упућују на сумњу или потребу да се поведе истрага, то ће сигурно бити и учињено под надзором специјалног истражног инспектора.

Подсјећамо, Лион је славио у Загребу са 7:1, што му је уз пораз Ајакса од Реала (3:0), омогућило да се захваљујући бољој гол разлици пласира у наредну рудну елитног европског клупског такмичења.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *