У Српској анкетиране 904 породице!

БАЊА ЛУКА – Министарство за избјегла и расељена лица Републике Српске анкетирало је од 15. марта до 15. априла 904 породице које су носиоци станарских права у Хрватској, а живе у Српској, потврдио је помоћник министра за избјеглице и расељена лица Драго Вулета. Он је додао да ће бивши носиоци станарских права у Хрватској код […]

понедељак, април 18, 2011 / 16:00

БАЊА ЛУКА – Министарство за избјегла и расељена лица Републике Српске анкетирало је од 15. марта до 15. априла 904 породице које су носиоци станарских права у Хрватској, а живе у Српској, потврдио је помоћник министра за избјеглице и расељена лица Драго Вулета.

Он је додао да ће бивши носиоци станарских права у Хрватској код којих су остали непопуњени анкетни листићи још ове седмице имати прилику да их попуне и доставе Министарству.

Вулета каже да ће подаци о стварним потребама и положају бивших носилаца станарских права у Хрватској бити укључени у заједнички пројекат "Трајна рјешења питања корисника колективних центара и других видова организованог смјештаја држава у региону – Хрватске, Србије, БиХ и Црне Горе".

Министарство за избјеглице и расељена лица РС је, уз подршку УНХЦР-а, провело анкету о потребама бивших носилаца станарских права из Хрватске који живе у Српској.

Анкета се може попунити у општинским канцеларијама Министарства за избјеглице и расељена лица или тако што анкетари дођу на адресу њиховог садашњег мјеста боравишта. Ова ова анкета истовремено је спроведена и у Србији. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *