У пакету: Ђилас – Ивковић

Нови предсједник Кошаркашког савеза Србије је градоначелник Београда Драган Ђилас, док ће Душан Ивковић остати селектор националог тима, сазнаје Радио-телевизија Србије. Министар омладине и спорта Србије Снежана Самарџић-Марковић честитала је Ђиласу избор за новог предсједника Кошаркашког савеза Србије. "Кошаркашки савез Србије негује резултате и традицију врхунског спорта, доприноси развоју школског спорта, а наши кошаркашки стручњаци […]

уторак, април 19, 2011 / 06:10

Нови предсједник Кошаркашког савеза Србије је градоначелник Београда Драган Ђилас, док ће Душан Ивковић остати селектор националог тима, сазнаје Радио-телевизија Србије.

Министар омладине и спорта Србије Снежана Самарџић-Марковић честитала је Ђиласу избор за новог предсједника Кошаркашког савеза Србије.

"Кошаркашки савез Србије негује резултате и традицију врхунског спорта, доприноси развоју школског спорта, а наши кошаркашки стручњаци су нешто по чему се Србија препознаје у свету. Надамо се да ћете допринети унапређењу српске кошарке", поручила је у честитки министар омладине и спорта.

Драган Ђилас, коме су делегати Изборне скупштине Кошаркашког савеза Србије повјерили мандат у наредне четири године, је двадесети предсједник у историји националног Савеза.

Са својим четворочланим тимом, у којем се налазе Дејан Бодирога, Дејан Томашевић, Ана Јоковић и Вук Митровић, Ђилас ће обављати четворогодишњи мандат.

Одмах по избору на нову функцију, Ђилас је потврдио да ће Душан Ивковић остати селектор националног тима.0 КОМЕНТАРА

  1. Овај тип с ерекламира као да је Путин. А гдје су ти путиновски резултати мајсторе? И како обављаш двије функције истовремено?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *