Твитер би купио Твитер Деск

На интернету су се појавиле гласине о новој аквизицији представника друштвене мреже и микроблогинг сервиса Твитер. Овога пута на њиховој мети нашао се ТвитДек. Ако нисте упознати, Твитер је друштвена мрежа и микроблогинг сервис који корисницима омогућује објављивање порука дужине 140 знакова, повезивање с осталим корисницима те остале сличне радње својствене друштвеним мрежама. Твитер тренутно […]

среда, април 20, 2011 / 13:39

На интернету су се појавиле гласине о новој аквизицији представника друштвене мреже и микроблогинг сервиса Твитер. Овога пута на њиховој мети нашао се ТвитДек.

Ако нисте упознати, Твитер је друштвена мрежа и микроблогинг сервис који корисницима омогућује објављивање порука дужине 140 знакова, повезивање с осталим корисницима те остале сличне радње својствене друштвеним мрежама.

Твитер тренутно броји нешто изнад 200 милиона регистрованих корисника, но бројка се из дана у дан повећава.

Прије неколико недеља Твитер је затражио од програмера и девелопера који развијају апликације за приступ Твитер да их престану развијати јер је постојање неколико стотина различитих апликација за приступ овом сервису збуњивало кориснике. Ипак, неке апликације ове врсте подржавају у Твитер, а ТвитДеск је једна од њих.

На интернету су се појавиле гласине да би Твитер могао купити ТвитДеск, компанију која је развила десктоп и мобилне апликације за приступ Твитеру, а које омогућују напредан приступ овом сервису.

Како преноси WСЈ, аквизиција би могла бити износити негдје 50 милиона долара, но ниједна од укључених страна за сада се није изјаснила. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *