Троицки: Повреда ме спријечила да дам максимум

Српски тенисер Виктор Троицки изјавио је да жали што пред домаћом публиком није успео да пружи максимум против Шпанца Марсела Гранољерса, у осмини финала АТП турнира „Србија Опен“ у Београду. "Незгодно сам пао на почетку меча и то је проузроковало повреду доњег дела леђа. Констатнтно сам осећао бол до краја меча и једноставно нисам могао […]

петак, април 29, 2011 / 13:23

Српски тенисер Виктор Троицки изјавио је да жали што пред домаћом публиком није успео да пружи максимум против Шпанца Марсела Гранољерса, у осмини финала АТП турнира „Србија Опен“ у Београду.

"Незгодно сам пао на почетку меча и то је проузроковало повреду доњег дела леђа. Констатнтно сам осећао бол до краја меча и једноставно нисам могао да се фокусирам на ударце", објаснио је Троицки узрок пораза.

Други рекет Србије оценио је да би вероватно предао меч, да се играло на било којем другом турниру, а не у Београду.

"Желио сам да останем до краја на терену због ове дивне публике која ме је подржавала све време", рекао је Троицки, и додао да је због болова био онемогућен да нормално сервира.

"Сервирао сам неком новом техником, али сам зато на крају меча добио само један гем на свој почетни ударац. Не сећам се да ми се то икада у каријери догодило", навео је Троицки.

Како је напомненуо, сада је вероватно под знаком питања и његово учешће на турниру у Мадриду.

"Видећу после лекарских контрола да ли ћу моћи да учествујем на том турниру", рекао је Троицки, који је од Гранољерса изгубио резултатом 6:2, 6:3.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *