Тринаест повријеђених у судару два аутобиса код Приједора

Тринаест особа је повријеђено у саобраћајној незгоди која се догодила јутрос на магистралном путу Приједор-Бањалука, у мјесту Камичани, приликом судар два аутобуса, јавио је дописник Срне. Дежурни хирург Дарио Додоша рекао је да је од 13 повријеђених особа, најтеже прошао Симо Тркуља, возач аутобуса предузећа "Милиновић" који је задобио прелом кључне кости, док су повријеђени […]

субота, децембар 3, 2011 / 20:08

Тринаест особа је повријеђено у саобраћајној незгоди која се догодила јутрос на магистралном путу Приједор-Бањалука, у мјесту Камичани, приликом судар два аутобуса, јавио је дописник Срне.

Дежурни хирург Дарио Додоша рекао је да је од 13 повријеђених особа, најтеже прошао Симо Тркуља, возач аутобуса предузећа "Милиновић" који је задобио прелом кључне кости, док су повријеђени путници након збрињавања пуштени на кућно лијечење.

До незгоде је дошло јутрос у 8.15 када су се, из још неутврђених разлога, сударили аутобуси предузећа "Милиновић" који се кретао из правца Бањалуке и "Маркус" који је ишао из правца Приједора.

Аутобус "Милиновић" је завршио у јарку поред пута, док је аутобус "Маркус" остао на коловозу. Штета на оба аутобуса је, према првим процјенама, више десетина хиљада КМ.

Према ријечима путника аутобуса "Милиновић", све се догодило у тренутку, а многи од њих су из аутобуса изашли кроз разбијене прозоре те су помагали једни другима.

На лице мјеста убрзо су стигла и возила хитне помоћи из Приједора и Омарске која су повријеђене одвезла у Општу болницу Приједор.

Увиђај приједорске саобраћајне полиције на лицу мјеста трајао је неколико часова током којих се саобраћај одвијао успорено.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *