Трећа бомба експлодирала у турском граду

Трећа бомба експлодирала је данас у турском граду Рејханли, објавила је телевизија НТВ, неколико сати после експлозије двије бомбе у којима је погинуло најмање 40, а рањено 100 људи. Експлозија се догодила у густо насељеној области неколико стотина метара од центра града, јавила је НТВ, додајући да су спасиоци већ кренули на мјесто несреће. Заменик […]

субота, мај 11, 2013 / 20:01

Трећа бомба експлодирала је данас у турском граду Рејханли, објавила је телевизија НТВ, неколико сати после експлозије двије бомбе у којима је погинуло најмање 40, а рањено 100 људи.

Експлозија се догодила у густо насељеној области неколико стотина метара од центра града, јавила је НТВ, додајући да су спасиоци већ кренули на мјесто несреће.

Заменик турског премијера Билент Аринч изјавио је да се сумња да иза експлозија стоји влада сиријског предсједника Башара Асада, али да Турска мора сачекати резултате истраге прије него што донесе одлуку о томе како да одговори, преноси Ројтерс.

Експлозије су се догодиле у Рејханлију, близу сиријске границе, у коме је уточиште нашло више од 300.000 сиријских избјеглица.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *