Требиње се не троши за нову годину

Општина Требиње ни ове године неће издвојити средства за куповину нових украса за уређење града за предстојеће новогодишње и божићне празнике, потврдио је начелник општинског Одјељења за стамбено-комуналне дјелатности Стеван Бекан. Бекан каже да се општина понаша у складу са економском ситуацијом и да посљедњих неколико година нису куповани нови украси, што, како каже, не […]

уторак, децембар 13, 2011 / 10:09

Општина Требиње ни ове године неће издвојити средства за куповину нових украса за уређење града за предстојеће новогодишње и божићне празнике, потврдио је начелник општинског Одјељења за стамбено-комуналне дјелатности Стеван Бекан.

Бекан каже да се општина понаша у складу са економском ситуацијом и да посљедњих неколико година нису куповани нови украси, што, како каже, не значи да са постојећим град неће изгледати лијепо.

Због истог разлога неће бити ни организованог дочека Нове године на отвореном.

Ове године као и претходних, старији грађани Требиња ће 2012. годину дочекати у кућној атмосфери, док се они млађи, по традицији одлучују за провод у угоститељским објектима за шта ће морати да издвоје од 20 до 70 КМ.

Велики број младих, као и претходних година, планира да најлуђу ноћ проведе у неком од сусједних црногорских градова гдје су на отвореном најављени наступи популарних група и пјевача.

Према досадашњим информацијама, мала је заинтересованост за дочек Нове године у неком од ски центара у БиХ и Србији, као и за одлазак у иностранству.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *