Тошиба има замјену за десктоп рачунар

Компанија Тошиба представила је свој нови лаптоп рачунар Сателит Ц670, за који сматра да може привући оне кориснике који желе да своје десктоп рачунаре, замијене преносивијим рјешењем.  Овај модел са екраном дијагонале 17,3 инча испоручује се за Виндовсом 7 у Хоме Премиум варијанти, има 8 ГБ ДДР3 РАМ меморије, хард диском до 750 ГБ, и […]

петак, март 18, 2011 / 19:07

Компанија Тошиба представила је свој нови лаптоп рачунар Сателит Ц670, за који сматра да може привући оне кориснике који желе да своје десктоп рачунаре, замијене преносивијим рјешењем.

 Овај модел са екраном дијагонале 17,3 инча испоручује се за Виндовсом 7 у Хоме Премиум варијанти, има 8 ГБ ДДР3 РАМ меморије, хард диском до 750 ГБ, и Интел кор и3 процесор, а из Тошибе кажу да задовољава свакодневне потребе за рачунаром у оквиру нижег цјеновног сегмента. Осим ове, постоји и АМД варијанта, ознаке Ц670Д.

Сателит Ц670 ће бити доступан у двије боје, црној и бијелој, а уграђена је и Веб камера са Тошиба Фаце Рекогнишн технологијом за препознавање лица, што корисницима омогућава да се без укуцавања шифре улогују на свој налог.

У продаји би требало да се нађе од марта, а иако је назвачено да се ради о рачунару нижег цјеновног ранга, препоручена цијена није званично објављена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *