Топ је представио трејлер

Снимање играног филма “Топ је био врео”, према истоименом роману Владимира Кецмановића, завршено је, крајем фебруара, а на мрежи је представљен и први промотивни видео филма.  Филм у режиији Слободана Скерлића рађен је у копродукцији Балкан филма, “Дрина филма” из Београда, “Олимп филма” из Загреба и “Се троа”(Ц’ест 3) из Париза, а у биоскопе би […]

четвртак, април 28, 2011 / 12:39

Снимање играног филма “Топ је био врео”, према истоименом роману Владимира Кецмановића, завршено је, крајем фебруара, а на мрежи је представљен и први промотивни видео филма.

 Филм у режиији Слободана Скерлића рађен је у копродукцији Балкан филма, “Дрина филма” из Београда, “Олимп филма” из Загреба и “Се троа”(Ц’ест 3) из Париза, а у биоскопе би требао доћи крајем године.


Филм се представља као антиратна драма о одрастању дјечака у опкољеном Сарајеву. Прича се догађа у зимском раздобљу од 1992/93. године, с другачијом перспективом рата и живота у граду на Миљацки.

Поред снажне приче, снага овог филма је глумачка екипа. Међу 48 глумаца из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске налазе се и најпознатија имена и нове наде.

Главне улоге тумаче Славко Штимац, Никола Ђуричко, Анита Манчић, Ивица Видовић, Срђан Тодоровић, Феђа Штукан, Мира Бањац, Миро Барњак, Бојана Маљевић, Александар Стојковић Пикси, Жељко Стјепановић, Стефан Бундало, Сандра Љубојевић, Жељко Касап, Кенан Мусић и други.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *