Томиславград: Полицајац убио госта у угоститељском објекту

ТОМИСЛАВГРАД – Полицајац Андрија Чердић (41) из Томиславграда пуцао је синоћ из службеног пиштоља у госта угоститељског објекта „Тип“ у овом граду Анту Малића, који је од посљедица рањавања преминуо у локалном Дому здравља, потврдио је портпарол Управе полиције МУП-а Ливањског кантона Ивица Врдољак.  Он је рекао да се пуцњава догодила синоћ око 20.45 и […]

недеља, април 17, 2011 / 12:00

ТОМИСЛАВГРАД – Полицајац Андрија Чердић (41) из Томиславграда пуцао је синоћ из службеног пиштоља у госта угоститељског објекта „Тип“ у овом граду Анту Малића, који је од посљедица рањавања преминуо у локалном Дому здравља, потврдио је портпарол Управе полиције МУП-а Ливањског кантона Ивица Врдољак.

 Он је рекао да се пуцњава догодила синоћ око 20.45 и да за сада нису познати разлог и мотиви употребе ватреног оружја, јер је Чердић након извршеног кривичног дјела нестао у непознатом правцу, од када полиција за њим интензивно трага.

Врдољак је потврдио да је убијени гост кафића погођен једним метком у предјелу између грудног коша и стомака, те додао да су увиђај на мјесту догађаја извршили припадници Полицијске управе Томиславград, МУП-а Ливањског кантона и кантонални тужилац Младен Стојановић.

Он је истакао да полиција интензивно трага за Чердићем, који је запослен у Полицијској станици Томиславград, док ће обдукција тијела убијеног бити извршена у Кантоналној болници "Фра Миховил Сучић" у Ливну данас у 15.00 часова.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *