Томислав Николић одвезен у болницу

Предсједник СНС Томислав Николић, који од јуче ујутру штрајкује глађу и жеђу, одвезен је вечерас нешто пре 20 часова из Скупштине у приватни Београдски клинички центар на Новом Београду, јер му је изненада позлило. Претходно, њега је око 17 часова посјетио предсједник Србије Борис Тадић и њих двојица су разговарали насамо. Николић је јутро дочекао […]

недеља, април 17, 2011 / 20:18

Предсједник СНС Томислав Николић, који од јуче ујутру штрајкује глађу и жеђу, одвезен је вечерас нешто пре 20 часова из Скупштине у приватни Београдски клинички центар на Новом Београду, јер му је изненада позлило.

Претходно, њега је око 17 часова посјетио предсједник Србије Борис Тадић и њих двојица су разговарали насамо.

Николић је јутро дочекао у оделу на троседу у просторијама СНС у парламенту
Тадић је, након састанка иза затворених врата изјавио да ће одлуку о расписивању парламентарних избора донети одмах након што Србија добије статус кандидата за чланство у Европској унију.
Николић је, са своје стране рекао да наставља штрајк, иако се не осјећа добро.

"Не могу да променим одлуку о штрајку само зато што ми је сада лоше", рекао је Николић новинарима у посланичком клубу.

Николић, који од суботе штрајкује глађу и жеђу, изјавио је данас да посјету Тадића схвата као "српски обичај", али да никакав договор на састанку није постигнут.

"Ако Демократска странка (ДС) и даље мисли све оно што је говорила последњих дана, онда простора за даље разговоре очигледно нема", рекао је Николић.

Он је додао да ДС води владу која преговара са Албанцима са Косова, па би ваљда, како је рекао, могла понекад да разговара и са Србима. На питање новинара како се осјећа, исцрпљени Николић је рекао: "Боље него сутра".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *