Тома и Воја: Треба комуницирати

Предсједници Српске напредне странке и Демократске странке Србије, Томислав Николић и Војислав Коштуница, разговарали су о сарадњи опозиционих странака и оцијенили да њихове странке треба да сарађују и редовно комуницирају. – Мислим да је оно што нас раздваја рачишћено – изјавио је Николић, а пренијела је телевизија Б92. Николић је оцијенио да ДСС изражава одређени […]

уторак, април 5, 2011 / 20:41

Предсједници Српске напредне странке и Демократске странке Србије, Томислав Николић и Војислав Коштуница, разговарали су о сарадњи опозиционих странака и оцијенили да њихове странке треба да сарађују и редовно комуницирају.

– Мислим да је оно што нас раздваја рачишћено – изјавио је Николић, а пренијела је телевизија Б92.

Николић је оцијенио да ДСС изражава одређени евроскептицизам који је дозвољен и у чланицама Европске уније.

– Зашто (евроскептицизам) не би био дозвољен и међу странкама које желе да се у Србији живи боље – упитао је Николић.

У заједничком саопштењу СНС и ДСС истиче се да су Николић и Коштуница оцијенили да треба да разговарају "о свим важним темама и проблемима са којима се Србија данас суочава".

"СНС и ДСС ће разговарати о свим темама укључујући и оне о којима имају различита мишљења", истиче се у саопштењу.

Наводи се да су обе странке заинтересоване да кроз разговоре и редовну комуникацију отворено разматрају сва значајна питања која утичу на будућност Србије. 0 КОМЕНТАРА

  1. Томи треба Коштун како би доказао да одласком из СРС-а није престао да буде националиста и патриота, а Коштуну Тома треба због гласова!
    Обојица су претјерано провидни и на крају ће се Тома прокурвати са демократама јер другу већину није могуће направити, само то нико од њих не смије јавно да каже. А математика је јасна -51% не може без снс и дс-а, јер заједно имају око 60%.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *