Тешановић: Основцима недостаје физичке активности

БАЊА ЛУКА – Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске израдиће програм са циљем да предавачи физичког васпитања имају бољи однос према основцима, узраста 10 – 11 година, најавила је ресорни министар Нада Тешановић. Она је након представљања ефеката експерименталног програма у настави физичког васпитања у основним школама у Српској напоменула да основцима у том […]

четвртак, март 24, 2011 / 18:31

БАЊА ЛУКА – Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске израдиће програм са циљем да предавачи физичког васпитања имају бољи однос према основцима, узраста 10 – 11 година, најавила је ресорни министар Нада Тешановић.

Она је након представљања ефеката експерименталног програма у настави физичког васпитања у основним школама у Српској напоменула да основцима у том узрасту недостаје активности и да велики број десетогодишњака и једанаестогодишњака прихвата да наставу физичког васпитања изводе квалификовани људи.

Данашњој презентацији, које је организовало Министарство породице, омладине и спорта, присуствовали су министар здравља и социјалне заштите РС Ранко Шкрбић, те директори, педагози и наставници физичког васпитања у основним школама у Бањoj Луци. 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *